Sonance VP88R (Duo) 8" Sonance VP88R


sinds 25-1-2023 03:03:04

Grote foto sonance vp88r duo 8 sonance vp88r audio tv en foto luidsprekers
prijs: -
Locatie : Brussel  (Brussel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De groot formaat met draaibare akoestische achterkamer inbouwluidsprekers van Sonance bieden een elegant uiterlijk met een hoogstaande geluidskwaliteit.

Sonance VP88R inbouwluidspreker
 

De grootformaat Sonance inbouwluidsprekers bieden een elegant ontwerp en een hoogstaande geluidskwaliteit. De luidsprekers zijn zowel rond, als met een vierkant frame leverbaar.. Door de verstelbare tweeter kunnen de luidsprekers op de juiste locatie geplaatst worden en het geluid in de perfecte richting gestuurd worden. Er zijn vijf verschillende geluidskwaliteit luidsprekers leverbaar.
  Sonance Visual Performance speakers
De Sonance Visual Performance-serie is voorzien van een bekroond, onopvallend rooster dat overschilderbaar is om op te gaan in de muur of het plafond. Met drie vormen en maten, verschillende prestatieniveaus en een reeks speciale luidsprekers voor toepassingen, kan een consistent uiterlijk worden bereikt voor elke toepassing in elke ruimte.

 
State-of-the-art materialen
Sonance Visual Performance Series-luidsprekerdrivers zijn gemaakt van ultramoderne materialen die extreem stijf en lichtgewicht zijn. Hierdoor kan de luidspreker muziek nauwkeurig en gedetailleerd weergeven.

  Voor elk oor en elk budget
Sonance Visual Performance Series biedt een reeks prestatieniveaus om ervoor te zorgen dat de perfecte luidspreker beschikbaar is voor elk oor en elk budget.

 

Sonance speakers

De Sonance Speakers zijn zeer krachtige, draadloze HiFi versterkers met een vermogen van 2 x 125 Watt die met gemak een paar machtige hifi-luidsprekers aanstuurt. Je kunt zelf een luidspreker kiezen die past binnen je budget en interieur, en krijgt een schitterende detaillering, dynamiek en stereobeeld. Een perfecte oplossing voor in de woonkamer, ook omdat de Speakers het beste geluid uit de TV haalt.

 

Datasheet

 

Custom Installation

De Sonance Speakers zijn ook zeer geschikt voor inbouw oplossingen en leent zich bij uitstek voor gebruik van inbouwluidsprekers die in de diverse ruimtes kunnen worden geïnstalleerd.

De Sonance Speakers kunnen dan centraal worden geïnstalleerd in een technische ruimte. U heeft dan geluid in iedere ruimte , en alles is te bedienen via de afstandsbediening. en iedere ruimte is dan voorzien van uitstekende geluidskwaliteit.


Bent u van plan om uw woning of kantoor te verbouwen, of laat u een totaal nieuwe woning of kantoor bouwen en u wil graag uw woning voorzien van een hoogwaardige multiroom Hifi installatie met inbouw speakers in het plafond of wanden dan kunnen wij u hierbij helpen.

Wij kunnen uw custom installatie geheel voor u verzorgen , en maken hierbij gebruik van de inbouw speakers van Sonos.

Bent u geïnteresseerd in een installatie met de Sonance Speakers en wilt u hierover meer informatie ontvangen , dan bent u altijd van harte welkom in onze showroom in Cuijk.

Voor meer informatie over deze versterker en waarom deze zo geweldig is kijk op onze Sonance Speakers review.

U kunt ook ons contacteren met uw aanvraag via ons contact formulier.

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● ean: VP88R
 ● delivery: Verzenden
 ● brand: Sonance
 ● sku: SONANCE VP88R


Kenmerken: Kopen in BrusselKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 26621164 Meld aan Aanbod