Mini fotostudio - opvouwbaar en met led verlichting


Grote foto mini fotostudio opvouwbaar en met led verlichting audio tv en foto algemeen
€ 14,95
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

● Met zowel een witte en zwarte achtergrond
 ● Ingebouwde LED verlichting voor de beste foto’s
 ● Egaliseert de lichtinval voor heldere mooie foto’sOpvouwbare fotostudio
Vind jij het leuk en belangrijk om foto’s te maken op zo een professioneel mogelijke manier? En vind jij het ook belangrijk dat je het product compact kan opruimen? Dan is deze mini fotostudio een perfect product voor jou. Fotostudio’s zorgen er voor dat de lichtverdeling rond een te fotograferen object egaal is en dat er zo min mogelijk hinderlijke reflecties van andere objecten te zien zijn. In deze fotostudio zit dan ook een ingebouwde LED strip die zorgt voor voldoende licht in de studio. Hierdoor is deze fotostudio dus uitermate geschikt voor iedereen die professionele foto’s zou willen maken van bijvoorbeeld: Kunststof, glas, horloges, elektronica of andere producten.

Handig opruimbaar
Ben jij iemand die het verder belangrijk vind dat na het gebruik van een product, deze ook weer gemakkelijk en klein opgeruimd kan worden? Ook op dat gebied voldoet deze mini fotostudio aan jouw eisen. Naast het feit dat de fotostudio zelf niet de allergrootste is (23 x 23 cm) is het ook opvouwbaar waardoor het super gemakkelijk op te ruimen is. Verder is de fotostudio voorzien van een witte achtergrond en ook een zwarte achtergrond. Beide kunnen makkelijk toegevoegd en weer verwijderd worden zodat er voor elk product een juiste achtergrond aanwezig is.


 ● Merk: Fedec
 ● Type: Mini Fotostudio
 ● Afmetingen : 23 x 23 x 24 (L x B x H)
 ● Kleur : Wit / Zwart
 ● EAN : 8719558197972
DealDonkey = Great Deals, Big Discount, High Service!
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste deals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.

Eenvoudig bestellen en snelle levering
Geen lastig bestelproces maar in drie eenvoudige stappen je bestelling plaatsen en veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. Bij makkelijk en snel bestellen hoort natuurlijk ook een snelle levering. Bijna alle deals worden uit voorraad geleverd en zijn binnen een paar dagen bij jouw thuis bezorgd.

Wil je deze aanbieding bestellen? Klik dan op onderstaande link
  DealDonkey. Great deals. Big discount. High service!

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! 

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
 ● delivery: Verzenden
 ● -: Complete fotostudio
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22550695

Meer Algemeen

Meer Algemeen aangeboden in deze subrubriek.